Over ons

Délifrance Haarlem is één van de eerste restaurants van Nederland. Délifrance Haarlem opende begin jaren '80 haar deuren in Haarlem, al meer dan 25 jaar!

Ons brood is 100% Délifrance: gemaakt van het graan van onze eigen Franse graanvelden en gemalen in eigen molens. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit meel, welke de basis vormt voor onze kwaliteitsproducten. Kenmerkend is dat de producten ter plekke worden afgebakken en voor het oog van de klant vers worden belegd en bereid. 

Van onbijt tot warm gerecht, een kop koffie of een heerlijke verse jus d'orange, daarvoor moet je bij Délifrance Haarlem zijn!

Over Délifrance 

Wij bakken, net als de Fransen, de gehele dag door. Je bent dus altijd zeker van vers gebakken brood. Naast deze vers belegde baguettes, kun je bij Délifrance ook genieten van overheerlijke zoete en hartige lekkernijen en het Franse gebak, zowel ter plekke als via de take-away. Zo kun je ook thuis of onderweg genieten van écht Frans brood! 

Onze producten zijn, naast lekker en vers, ook gezond. Ze worden namelijk gemaakt volgens authentiek Franse recepturen en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De gebruikte tarwe is afkomstig van onze eigen graanvelden in Frankrijk. Délifrance maakt onderdeel uit van een van de grootste molenaars in Frankrijk, Grands Moulins de Paris. Door samenwerking met de beste tarweproducenten kunnen zij de beste tarwe selecteren. En door constante kwaliteitscontroles en beheersing van het gehele proces - van graankorrel tot eindproduct - resulteert dit in heerlijke lekkernijen van absolute topkwaliteit. 'Dat zie je, dat ruik je, dat proef je!'

Kom binnen in de overheerlijke wereld van Délifrance en geniet van onze smakelijke producten!