Menukaart

Benieuwd naar het menu van Délifrance Haarlem? 
Download hier de menukaart! 


 


 

High Wine Informeer naar de mogelijkheden van High Wine bij Délifrance Haarlem. Laat u verrassen! Lekker borrelen met een bord vol heerlijke belegsoorten, diverse soorten stokbrood en een glas wijn naar keuze. 

Bezorgen

Wij bezorgen nu ook tot bij u aan de deur! Vanaf € 35,00 bezorgen wij GRATIS op locatie.
Klik hier om online te bestellen.  
Die heerlijke lunch!
Even tussen de middag weg van de zaak of tijdens het winkelen even pauzeren. Een heerlijke break van de dag die lekkere lunch bij Délifrance. Dagelijks verse producten voor u als trouwe klant of juist nieuwe bezoeker vers bereid met het heerlijkste beleg. Een ambachtelijke salade of die heerlijke oude kaas met mosterd het kan allemaal. Waarom twijfelt u nog....kom langs of bestel dagelijks online...verser kan niet!

Belegde Baguettes
Of het nu gaat om oud Hollandse kaas of een luxe salade. Wij beleggen onze vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten zoals croissants. Voor meer informatie, klik hier

Provencettes
Een provencette is de Franse variant van de tosti. Deze Franse variant wordt belegd op een stokbrood met Provençaalse kruiden. Het beleg is rijkelijk en vers. Kies bijvoorbeeld voor de provencette Fromage, Thon, Zalm of Jambon.

Maaltijdsalades
Probeer ook eens één van onze verrukkelijke maaltijdsalades. Deze maaltijdsalades worden vers voor u bereid met de beste ingrediënten.
Délifrance Haarlem heeft o.a. een heerlijke salade gerookte zalm met luxe sla, tomaat, ei, olijven, komkommer en dillesaus. 

Diverse drankjes (warm/koud)
U kunt denken aan vers geperste sappen, smoothies, frisdranken en koffie of thee. Bij Délifrance Haarlem kunt u heerlijk combineren. Wat dacht je van een latte macchiato met een tartelette? 

Hartig & Zoet (viennoiserie & traiteur)
Viennoiserie producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gegeten, maar omdat ze zo gemakkelijk uit de hand te eten zijn, worden ze ook steeds populairder als tussendoortje. Voorbeelden van klassieke viennoiserie zijn de croissant, het chocoladebroodje en rozijnenbroodje.

Dit uitgebreide traiteur assortiment bestaat uit hartig gevulde croissants met bijvoorbeeld kaas of ham-kaas, quiches, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes etc.

Soupe Complète
Een complete maaltijd voor iedereen! Een heerlijke kop soep naar keuze met een vers afgebakken pistolet met beenham. Als lekker extraatje een schaaltje eiersalade!